Rose

Saturday, 22 February 2014

Blog Berabuk...

Assalamualaikum w.b.t....... Hai korang, sihat ker? Dah lama benor tak berblog... Punya la sibuk sampe tak sempat nak wat entry. Dah masuk tahun baru dah... Dah berabuk sangat blog ai ni... Banyak benda kalu nak dikongsikan tapi tulah asyik sibuk ngan keja je mana sempat nak berblog ni. Tapi hari ni nekad nak tulis gak walaupun secebis cuma... Hahahah.. Kau hado???

Perangai ai tiap2 malam sebelum tido buka blog and baca. Automatik mata akan jadi layu, kuyu dan segala macam yu lagi and last sekali tido... Tengok blog orang mcam2 diaorang story. Kita punya blog langsung takda apa... 

Bayangkan last tulis bulan september. Sekarang dah bulan Februari. Gila lama tak tuliskan...Dan dalam tempoh tu macam2 benda berlaku dalam hidup ai... Banyak cerita sedih untuk penutup tahun.. Kehilangan insan tersayang disekeliling kita... Tambahan diambil dalam sekelip mata.. Dalam keadaan kita tak bersedia. Kalu nak ikutkan bersedia semua orang tak bersedia, tul tak. Orang nak lari kat track pun tak bersedia walaupun sebenarnya dah bunyi pistolkan... Yelah, mana ngan gelabah lagi, tengok kaki orang sebelah panjang lagi... Haishhh... Macam2 la...

Okla, takat ni je nak lap habuk... Yang lain punya story ai wat entry lain plak ye... Nak menambahkan koleksi... Idakle semua citer ko sumbat dalam ni jekan... Malas tahap cipan la tu jawabnya... Apa2 pun harapan ai, tahun ni lebih baik dari yang sebelumnya... Aminnnn...

No comments:

Post a Comment