Rose

Friday, 20 May 2011

Menjelma kembali.....

Sekian lama berdiam diri kerana kesibukan menghadapi praktikum... Sekarang dah ok sikit... Dah lepas seksaan.. Lepas ni exam pula menunggu, lepas tu merdeka!!! horeyyyyyy.............. Tak sabarnya... Dah banyak benda atau resepi yang dicuba tapi tak sempat nak kongsi.. Nak buka blog pun tak sempat jangan katakan nak update.....
Habis je maktab ni tak sabar nak bercuti.. Dah lama sangat takda nikmat bercuti.. Asyik ngaji je... Apa nak buat, dah memang tanggungjawab...
Sekarang dah bulan Mei lagi baper bulan nak sambut merdeka.. Nak kena fikir plak apa nak buat tahun ni last year camtum bendera tahun ni tak tahu la plak... Sesiapa ada idea tolong....... Blank ni...
Kat bawah ni ada gambar yang tahun lepas... jom tengok... Ni pun terjumpa lepas dok belek-belek laptop ni... Habit sebelum pejam mata... Hehehe... Layannnnnnnn....................
Tengok gambar ni betul2... Apa dah jadi ngan mata dak pait ni....

Siap ngan idung kembang lagi..

Jalur gemilang yang berkibar megah...
Warga SMAD......

Ni hasil tahun lepas, tahun ni tak tahu nak wat apa lagi.... Tolong bagi idea...