Rose

Monday, 12 January 2015

Jalan-jalan ke Bandung 2014

Salam...
Entry ni sepatutnya dah lama buat. Tapi sebab sibuk yakmat tak sempat nak buat. Tahun lepas 3 kali kot Ai p Indon. Dah macam balik kampung sendiri dah. Nak plak agen pelancongan dok meja sebelah je. Pantang ada tiket murah ja mula la dia cari mangsa.. Off course la yang sebelah ni mangsanya. Trip kali ni kami ada ahli baru.. Si Bab... Punya la takut nak naik flight tapi dalam flight kami duduk ja dia bantai jalan rata. Dah macam dalam rumah plak.

Kami ke Bandung kali ni 4 hari 3 malam. Dok 1 hotel ja. Tak berpindah randah. Memang seronokla.. Senang sikit. Kalu x jenuh gak nak packing barang. Dan kami ke Bandung kali ni hanya berlima sahaja. Hotel pilihan kami masa dekat Bandung ialah Hotel New Sany Rosa.. Dekat je dengan airport. Lebih kurang 5 minit perjalanan dari hotel.

Jom jamu mata dengan gambar-gambar kami semasa di Bandung..

Ni gambar dekat airport  Kepala Batas sebelum bertolak

Gambar ni kat Floating Market. Hari ke berapa tak ingat


Restoran Kampung Daun

Floating Market

Tangkuban Perahu