Rose

Saturday, 5 March 2011

Baru siapkan tempahan roti...


Penatnya... Tadi sempat siapkan tempahan roti untuk anak buah bawa balik ke asrama... Lepas sarapan dan kemas rumah kua ke town cari bahan... Balik umah dah pukul 1. Siapkan bahan dan doh... Pukul 2.30 mula menguli. Pukul 5.30 siap juga akhirnya 92 biji roti yang ditempah. Tak sempat nak amik gambar untuk dikongsikan tapi memang seronok tengok dulang silih berganti di dalam oven. Mummy and daddy pun tumpang sekaki packing roti yang dah siap masak. Si kecik Mejan minta duit dari ayahnya nak beli roti dari maksu, tak berani nak amik free katanya.. Hehehe..Maknya ajak ke asrama menjengok si abang yang memesan roti pun tak nak coz 'adik nak wat roti dengan cu katanya'..

3 comments:

  1. Nanti ambik gambaq banyak2 ....baru best upload gambaq sendiri ....

    ReplyDelete
  2. yeay yeay! k.ros dah ada belog hehe

    ReplyDelete
  3. Baru je nak berjinak-jinak tu pun k.shimah yang banyak tolong

    ReplyDelete