Rose

Sunday, 9 June 2013

Salad Pizza Hut

Pernah tak korang ke pizza then tapau dia punya salad? Ada setengah tempat tak bagi kita tapau or dia orang tapaukan tapi kat pizza kat alor setar ni bleh tapau and bleh amik sebanyak mungkin selagi muat bekas yang dia bagi.

Masa mula gi beli dulu ada gak la dia punya staff dok ulang alik tengok masa kita tengah sibuk dok isi salad dalam bekas... Cuak leteeeewwww tengok kita amik banyak. Ada aku kisahh... Katanya!!! Hahaha, dah macam Azwan Ali la pulak... Siap hentak2 lagi bekas dia bagi padat... 

Sekarang dah jadi ikutan kawan2 kat tempat kerja. Diaorang pun dah mula tapau salad ni. Memang sangat sedap bila dicampur aduk... Ada masam, manis... Sedap yang hamat... Tak caya lepas baca ni tutup laptop start keta g pizza tapau... Fuhhh... Sedap tak henget kau...

Ni la ghopa dia bila dah dicampur macam2

Letak letuce, cslow, kekacang, buah-buahan, 1000 island...

Tayang lagi...

Tadaaaaa.... Dah habis.....
Pegi dengan kawan, dia tak tahu leh amik banyak2.. Cakap dekat dia kita bayar, bukan free. Amik je... Dia pun apa lagi, hentak puas2 bagi padat... Kawan2 yang lain dah lama buat... Dia je tak tau gi.. Hehehe... Dalam keta pun dah dekat satu bekas... Cuba tau...

No comments:

Post a Comment