Rose

Monday, 19 October 2015

Membeli belah dengan Go Shop

Ada TV boleh beli...
Mesti korang penah dengar tag line ni kan... Chanel 118 kat astro. Saluran yang memberi ruang untuk penonton membeli barang secara trus.. Samada melalui panggilan telefon atau website.. Memang sangat mudah dan alhamdulillah setakat ni memang sangat berpuashati dengan produk yang dibeli..

Semuanya bermula dengan permintaan my student yang nak beli My Qalam Digital Quran Pen. Bila dah register mula la  ngoder yang lain plak. Ada ja yang nak beli. Seronok membeli dengan Go Shop ni sebab sampai barang baru bayar. Best sangat. Kalau dulu beli barang online ken terkocoh-kocoh ke bank untuk bank in duit bagai sebab akak memang xda internet banking ni sebab jenis suka bli online. Takut jadi macam sorang kawan tu dok bersila atas katil ngadap laptop sedar2 habis duit gaji.

Jom tengok apa yang ai beli dengan Go Shop






No comments:

Post a Comment