Rose

Saturday, 17 October 2015

Sibuk

Hahaha, macam takde tajuk lain nak buat entrykan.. Tapi itula hakikatnya..
Sibuk sangat2.. Tahun ni langsungla tak dapat pergi bercuti mana2..
Bulan 8 haritu sepatutnya terbang ke Vietnam tapi terpaksa batalkan sebab ada masalah yang tak dapat dielakkan. Tak dapatla shopping kat Vietnam macam setiap tahun.

Tahun lepas ada la jugak bercuti bagai tahun ni nan do.... Kalau ada pun sebab lawatan sekolah je. Apa nak buat banyak tugas yang terpaksa dibuat. Mana dengan study lagi. Kadang nak pergi bercuti pun kena tengok hari gak takut kena hari kelas kat USM. Nanti tak pase2 monteng plak mak ni ha...
Pastu result tak gempak kau nak nangiskan..

Lepas ni dok pasang niat nak bernovel plak. Nak kembangkan bakat mengarang.. Hahaha, blog pun ke laut ada hati nak karang novel.. Tapi takpe yang penting niat tu ada. Moga-moga Allah berikan tahap kerajinan yang tinggi nanti. Memang minat sangat bab-bab mengarang ni. Dulu masa belajar selalu jugak la karangan ai jadi contoh... Bangga sekejap..

Ok, sekian sahaja laporan pada minggu ini. Jumpa lagi minggu hadapan... Hahahaha... Perasan sangat..

No comments:

Post a Comment