Rose

Saturday, 14 July 2012

Cuti-cuti Malaysia

        Hanya nak kongsi dengan kawan-kawan gambar masa bercuti dengan teman-teman sekerja. Seronok sangat dapat tenangkan fikiran di pulau lagenda. Asalnya hanya cuti-cuti badget tapi dah tukar over badget. Biasala kalu dah ke Pulau Langkawi. Taksah rasanya kalu tak beli coklat, pinggan mangkuk and kain batik.

       Bermalam di Aseana Hotel, Pantai Cenang.. Sempatla berenang sekejap dekat dia punya pool sebelum balik bagi melepaskan gian sorang teman tu yang dari awal kaki pijak jeti asyik nak mandi kolam dan laut. Akhirnya tertunai juga walaupun rupa tak ubah macam dugong naik pantai sebab kami tak tahu berenang. Hehehehe...

      Tapi yang penting dapat lepaskan tekanan kerja sambil enjoy-enjoy dengan diaorang. Lepas ni nak plan lagi cuti-cuti badget. Harap tak over badget macam kat Langkawi.















1 comment: