Rose

Wednesday, 6 July 2011

Coklat muffin!!!!

   Hari ini operasi mengukus muffin bersama student... Sebenarnya dah lama bebenor berjanji ngan diaorang tapi sebab busy misi ni asyik postpone je.. Tapi lastweek memang nekad akan wat juga... Akhirnya dapatla dilaksanakan dengan jayanya. Memang fun and enjoy sangat2...


   Tapi gambar muffinnya takde, yang ada hanya chef2 yang giat menghasilkan muffin je... Sebenarnya, resepi ni pake resepi kek coklat kukus... Hehehe... Tapi murnikan lagi dengan paper cup and sedikit decoration... Okla, not bad... Jom layan...
Nak makan pun sempat possing... Kontrol2!!!!

Tadaa.... Ni la muffin kami!!!

Fatin malu2 kucing, Athira kontrol je...

Baiklah puan2 kita kukus muffiin ni 10 hingga 15 minit ye

Hanani tengah buat2 sibuk...

1 comment: