Rose

Friday, 12 April 2013

Ekspress west at Starcity Hotel...

Khamis lepas mummy jatuh then kepala terhentak dekat table top kabinet dapur... Benjol gak la kepala... Pening katanya... Abang ada gak ajak g amik ubat tapi dia tak nak... Tapi bila kita balik sebelah petangnya dia ngadu nak gi klinik plak... Haishhh.... Pilih bulu plak mummy ni....

Hari jumaat abang and kakak2 kat kl dah sibuk call suh bawak mummy g check coz risau takut effect pape.... Lepas jummat apa lagi, bawak la mummy g klinik. G klinik mutiara. Tekanan darah tinggi... Doktor cakap lebam kat kepala takde pape... Lebam luar je... Okla... Takla risau sangat... Masa nak bayar baru perasan handbag tak bawak.... Adoiiiii..... Mujurla bawak Daddy...

Lepas kua klinik bawak mummy n daddy g Starcity Hotel tok makan... Mummy tingin nak makan chicken chop. Dia suh buat tapi anak dia sangat la sibuknya... Tak sempat nak buat.. Lagi pun mood nak buat takda.. So bawakla dia orang p makan kat starcity hotel... Memang best chicken chop dia... Dia buat promotion Ekspress West RM13.88++... Ada pilihan chicken chop atau fish n chip. Ada juga desert... Ice cream 1 scoop letak koktel then tambah lagi RM1 tok tea or coffee... 

Ni la promosinya..... Harga bleh tahanla... Ada sekali makan kat restoran biasa tapi harga ngalahkan hotel kot...

Chicken chop with black paper sos... Yummmyyyyyy...

Carrot susu... Kecik yakmat gelas dia...

Desert.... Ice cream...






 Berseri-seri ja muka pesakit dapat makan chicken chop... Wassup gambar dekat akak, dia siap komen amboi bukan main lagi pesakit makan... Hahaha... Takpe2 janji berselera makan....



2 comments:

  1. nanti belanja cek kt sini bleh dak?

    ReplyDelete
  2. Jom... Kita p 3 orang.. Macam dulu2...

    ReplyDelete