Rose

Sunday, 24 May 2015

Ntah apa-apa..

Lama la sangat tak berblog... Sibuk yang hamat.. Walhal banyak benda yang nak dikongsikan.. Tapi xsempat... Cek memang sibuk nak habaq bagi...

Dah masuk setengah tahun 2015 ni macam-macam dah cek lalui... Kesibukkan bekerja, program kampung. Segalanya ada... Weekend plak kalu tak ada kelas ada ja aktiviti dengan pelajar. Bawak budak pergi rombongan la, trip kampung memang sibuk macam Yb...

Nanti ada masa ai update story ye.. Hari ni nak test power jap. Tahun ni ada beberapa perancangan yang nak dibuat antaranya nak pakai kereta baru.. Hope tercapai. Sebab waja kesayangan dah nak habis bayar hujung tahun ni. So nak cekup satu lagi sebagai teman si waja. 

Kereta idaman
Dah sempat test drive hari tu.. Memang best sangat....
Ok, itu saja nak share... Tak berapa sihat.. 
Chowww

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete